ALURA in BEWEGING

Voor een bewuste en gezonde wereld

Taaldocent en trainer 

In het taalonderwijs heb ik veel ervaring en ben ik gespecialiseerd in het NT2 onderwijs - Nederlands als Tweede Taal voor volwassenen. Ik stond voor de klas, begeleidde stagiaires en startende docenten, trainde taalcoaches en organiseerde diverse vormen van taalonderwijs (formeel en non-formeel) en taalactiviteiten (informeel). Mijn interesse in cultuur, algeheel welbevinden en je ergens thuis voelen hebben mij naar het NT2 onderwijs gebracht. Dit zijn thema's die voor veel mensen interessant zijn, maar die zeker voor anderstaligen en nieuwkomers relevant zijn. 

Met Alura in Beweging wil ik onderzoeken hoe ik iets voor anderstaligen kan betekenen, waarbij de focus mogelijk minder (expliciet) op taal ligt en meer op andere aspecten van het inburgeren. Zoals het mee kunnen doen met activiteiten en het opbouwen van sociale contacten. Doordat ik veel ervaring heb in het werken met nieuwkomers, kan ik als geen ander in eenvoudige taal communiceren en contact maken - zelfs als iemand geen Nederlands spreekt. Taal hoeft geen barrière te zijn om in beweging te komen! 

Werk je met anderstaligen en wil je een beweegtraject op maat aanbieden? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Je mag me ook benaderen voor: 

  • Een leuke opdracht als NT2 docent - voorkeur voor beginners - max 2 dagen per week
  • De Basistraining Taalvrijwilligers van Stichting Lezen & Schrijven
  • Inspirerende workshops op maat voor taalcoaches, NT2 docenten of taalvrijwilligers
  • Workshops/activiteiten voor anderstaligen